Problem in HTML5 SubSecond Streaming in EvoStream 2.0

Problem in HTML5 SubSecond Streaming in EvoStream 2.0

Support ForumCategory: Usage and FeaturesProblem in HTML5 SubSecond Streaming in EvoStream 2.0
avaneesh asked 2 years ago
Hello ,  I wanted to use the latest version of EvoStream 2.0 . Earlier i am using EvoStream 1.7.1 for live streaming  There i use evohtml5player-latest.bundle.js for websocket streaming for my html5 players there it runs okk. and i am able to view my streaming.. Now i have i install the newer version of Evostream 2.0 and else everything is same .Now when i am playing the stream i am getting this error  “”Uncaught (in promise) DOMException: The play() request was interrupted by a call to pause(). in  evohtml5player-latest.bundle.js:”” I am not able to understand why there is such error as again when i install EvoStream 1.7.1 this error does not come . It comes when i install EvoStream2.0.  evohtml5player-latest.bundle.js i have not change any line and this is same file which you have provided me in one of my question asked to you . and it works perfect with v1.7.1. The problem is with v2.0. Could you please help me to fix this issue as i am not able to test the new EvoStream 2.0 Version .    Regards Avaneesh Srivastava      



3 Answers
avaneesh answered 2 years ago
Hello ,  I am now able to play my stream using v2.0 . I have replace the old  evohtml5player-latest.bundle.js with new one and now its working .  Now during playing my stream after certain time(10-15 mins) there arises a audio video sync problem means audio and video become out of sync . Earlier i use flash player where i dont face this problem anytime but with evostream html5 player i face this problem . I am using v2.0 of Evostream .  Please tell me how could i solve this issue …. Regards  Avaneesh Srivastava
erika Staff answered 2 years ago
Hi avaneesh,   Sorry the answer was deleted. As per your first issue, it is now resolved by using the updated evohtml5player-latest.bundle.js as suggested.  For your next issue which is the out-of-sync problem; does this happens every time you do the playback? does this happen only with same stream or with all streams you’re using? Can you send the logs on your evoplayer?   Thank you!
avaneesh answered 2 years ago
evostream.7664.1507533231071 Hello ,  I am facing this out of sync problem with every media file . I have tested for all .mp4 files .  I have attached the logs of evostream .I have recently check again this out of sync problem and uploaded the logs to you .  Please tell me how could i solve this issue .    Regards Avaneesh Srivastava

Offcanvas

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.